Carnavalsstichting de Knoerissen

De website van de mooiste stichting van Brabant

tom de visser jury bij the big event

Tom de Visser jury bij The Big Event

Tom de Visser jury bij The Big Event

03-10-2016
UDEN – 11 november is traditiegetrouw de aftrap voor het carnavalsseizoen. CS de Knoerissen zorgt ervoor dat alle jeugd in Uden wordt betrokken bij deze aftrap. Zaterdag 12 november a.s. vindt in Markant Uden THE BIG EVENT plaats. Een middag vol vermaak en vertier waarbij de Udense jeugd het middelpunt is.

Wij zorgen voor een groot podium waarbij je gebruik kunt maken van professioneel licht en geluid met je eigen decorstukken. Voor iedere deelnemer hebben wij een blijvend aandenken en daarnaast spetterende prijzen voor de 1e, 2e en zelfs 3e prijswinaar(s). Tijdens deze middag verzorgen we gratis ranja en zijn er rijkelijk gevulde snoepzakken en chips te verkrijgen. Al jullie fans mogen komen kijken, de entree is geheel gratis.

Jury

Als klap op de vuurpijl hebben wij een speciaal jurylid in ons midden; niemand minder dan Tom de Visser, bekend van zijn deelname aan Idols 2016. Alle prijswinnaars mogen ook nog eens met hem op de foto!

Kun je ook niet wachten?

Ben jij de nieuwe Justin Bieber? Imiteren jij en je vrienden One Direction? Ben jij een danstalent, goochelaar of muzikant? Kun je praten met dieren of buikspreken? Kortom, heb jij een talent wat recht heeft op een podiumplaats? Meld je aan vóór 16 oktober a.s. via www.knoerissen.nl