Carnavalsstichting de Knoerissen

De website van de mooiste stichting van Brabant

sponsor worden

Sponsor worden?

De Knoerissen zijn trots op een groot aantal goede sponsors. Sponsors waarmee, in veel gevallen, een warme en langdurige relatie wordt onderhouden. Sponsors zijn van ongekende waarde voor veel stichtingen, zo ook voor Carnavalsstichting de Knoerissen. Wij zijn daarom voor dit seizoen verguld met ruim 80 gewaardeerde sponsors.

Dit betekent dat we enerzijds de verantwoording hebben voor onze sponsors en anderzijds voor de samenleving in Uden. Al heel vroeg vóór Carnaval zijn ruim 150 vrijwilligers bezig met de voorbereidingen van diverse topevenementen. Één van de doelstellingen van Carnavalsstichting De Knoerissen is: voor alle doelgroepen in Uden een evenement organiseren. Zoals het 60+ bal, de Pronkzittingen, het Feest der Feesten, een feest voor mensen met een verstandelijke beperking, The Big Event voor de jeugd, enzovoort. Mede door de bijdrage van onze sponsors zijn wij in staat om deze doelstelling te verwezenlijken én een cultuur in Uden in stand te houden. Wij, maar ook u als carnavalsvierder, mogen trots zijn op deze sponsors!

Mocht u geïnteresseerd zijn in de sponsormogelijkheden, aarzel niet en neem contact met ons op. Wij zijn ervan overtuigd u een passend sponsorpakket te kunnen aanbieden. U kunt ons op de volgende manieren bereiken: per e-mail: sponsorbeheer@knoerissen.nl 
 

Tot slot wensen wij u een fantastisch en gezellig Carnavalsseizoen toe.

Met vriendelijke carnavalsgroet,
Sponsorbeheer
CS de Knoerissen

Onze Sponsoren:

[sponsors_carousel]