Carnavalsstichting de Knoerissen

De website van de mooiste stichting van Brabant

Groowt Újes Talent

Ruud Alofs

Ruud Alofs is Groowt Újes Talent 2020


Oprichter van GroenBezorgen, Udenaar Ruud Alofs is door Carnavalsstichting De Knoerissen uitgeroepen tot Groowt Újes Talent 2020.

Ruud Alofs ( 31 jaar ), een geboren en getogen Udenaar heeft in Eindhoven aan het ROC de opleiding Sport en Bewegen afgerond en heeft vervolgens jarenlang tennisles gegeven in Uden en omstreken. Na een baan als teamleider bij een sociale onderneming in Oss, begon het bij Ruud toch te kriebelen om voor zichzelf te beginnen.

GroenBezorgen
Na het kopen van zijn eerste racefiets, ging hij ervaring op doen als fietskoerier, maar wilde al snel doorpakken met een eigen bedrijf om iets goeds te doen voor de vervoersstroom in Uden. Bedrijven ontzorgen in het halen, brengen en bezorgen van pakketjes, brieven, bloemen, medicijnen, postbusservice uit handen nemen, noem maar op. Alles om nog duurzamer te ondernemen. Mede dankzij het versnellen van de duurzaamheidsambitie in de regio Uden is Ruud door De Knoerissen gekozen als Groowt Újes Talent 2020.

Carnaval
Ruud is een echte liefhebber van het carnaval, al zal het werk ook tijdens carnaval door moeten gaan. Vorig jaar nog al fietsend als deelnemer aan de Újese Optocht en vroeger werkte hij zelfs als ober tijdens de pronkzittingen in de Schaapskooi en kreeg op deze manier dus al veel mee van De Knoerissen. Hij is dan ook enorm vereerd met deze onderscheiding en ziet erg uit naar de huldiging tijdens de tweede pronkzittingsavond op zaterdag 1 februari 2020.


Hoe word je Groowt Újes Talent?
Jonge Udenaren die ergens in uitblinken, de aandacht trekken met iets unieks en zich onderscheiden, maken kans om Groowt Újes Talent te worden. Zij kunnen zichzelf (laten) nomineren (talent@knoerissen.nl). Uit de inzenders kiezen we ieder jaar het nieuwe Groowt Újes Talent!

Groowt Ujese Talenten

2015 – Giel de Winter
2016 – Loudgarden
2017 – Tom de Visser
2018 – Pablo Slenders
2019 – Maartje Krekelaar