Carnavalsstichting de Knoerissen

De website van de mooiste stichting van Brabant

optocht

De Újese optocht – schrijf je in!

Inschrijven voor de optocht

Op Carnavalszondag klinkt om 13.11 uur weer het startsein voor het grootste en mooiste evenement van Carnaval; de enige echte Újese optocht. Het mooie van de optocht is dat iedereen, zowel jong als oud kan en mag deelnemen. Het belooft dit jaar weer een heel spektakel te worden. Met grote wagens, waar maanden werk aan vooraf is gegaan, kleine wagens, loopgroepen, individuele deelnemers met grote ideeën en nog veel meer moois. Ook dit jaar is alles is welkom! Dus waar wacht je nog op?

 

De route

St. Jansstraat, Kerkstraat, Kapelstraat, Oude Kerkpad, Burg. Buskensstraat, Kruisherenstraat, Odiliastraat, Pastoor Spieringsstraat, Violierstraat, Kastanjeweg, Markt, Julianastraat.

Deelnemen aan de optocht

Door deel te nemen aan de optocht krijgen verenigingen, scholen, vriendengroepen en bedrijven een unieke kans om zich te laten zien aan vele duizenden toeschouwers en om zo een unieke maar vooral zeer gezellige ervaring op te doen. De wagens hoeven niet spectaculair groot te zijn want met het ombouwen van fietsen, skelters of bolderwagens kunnen natuurlijk ook al hele mooie creaties worden gemaakt. Vandaar dat wij jullie ook dit jaar weer willen uitnodigen om deel te nemen aan dit prachtige onderdeel van onze carnaval.

Wil je dit optochtfeest niet missen?

Er is een officiële inschrijfmiddag is op zondagmiddag 30 januari 2022 in cultuurpodium De Pul van 17.00 tot 21.00 uur, maar aanmelden kan ook via dit formulier*. Je ontvangt dan spoedig bericht van de optocht commissie.

Download hier het optochtreglement.

Optochtcommissie Knoerissen, optocht@knoerissen.nl.

*Op alle contactformulieren is ons privacybeleid van toepassing