Carnavalsstichting de Knoerissen

De website van de mooiste stichting van Brabant

Knoeris got talent!

Knoeris got talent!

Tijdens de eerste zaterdag van het nieuwe carnavalsseizoen vindt het event Knoeris got talent plaats! Sommigen zullen dit evenement nog kennen als The BIG Event. In een kleurrijk gevuld Markant zorgt de Udens jeugd voor entertainment. Van hiphop tot buikspreken, van dansende meiden naar stoere rockers. Alle deelnemers worden beloond voor hun lef en inzet met een medaille. Daarnaast worden coole prijzen uitgereikt. Tijdens dit prachtige jeugd evenement wordt ook de nieuwe jeugdprins Porcus onthult. Nieuwsgierig? Zorg dat je er bij bent. 

Meedoen?!
Schrijf en zing een lied over het nieuwe motto, doe samen met je vrienden een goochel act of breek de tent af samen met je klas op een vette hit, niks is te gek!

Hoe gaaf om te schitteren op een podium waarbij je gebruik kunt maken van licht- en geluidseffecten, je fans mag uitnodigen om te komen kijken hoe jij er misschien vandoor gaat met een vette prijs.

Meedoen kan vanaf 12 jaar. Sta jij te springen om mee te doen, maar ben je nog geen 12 jaar? Dan kunnen we in overleg met de organisatie kijken wat mogelijk is.

Toegang is gratis. Bekijk het actuele programma, data en tijden in de splinternieuwe Carnaval in Uje app. Ga naar www.carnavalinuje.nl en download hem vandaag nog!

Je kunt je alvast inschrijven via een email aan: knoerisgottalent@knoerissen.nl

*Op al onze communicatie is ons privacybeleid van toepassing