Carnavalsstichting de Knoerissen

De website van de mooiste stichting van Brabant

the big event

The Big Event

Zaterdag 9 november 2019 vindt de aftrap plaats van het carnavalsseizoen met The BIG Event! In een kleurrijk gevuld Markant zorgt de Udens jeugd voor entertainment. Van hiphop tot buikspreken, van dansende meiden naar stoere rockers. Alle deelnemers worden beloond voor hun lef en inzet met een medaille. Daarnaast worden coole prijzen uitgereikt.

Schoolwisselbokaal
Hoe stoer dat deze bokaal een jaar lang kan schitteren op je school! We zijn nu al benieuwd wat de Springplank uit de kast gaat halen om deze schoolwisselbokaal ook dit jaar weer mee naar huis te nemen. Ook jij kunt strijden om deze schoolwisselbokaal op jouw school te laten schitteren! Schrijf je in, samen met de kinderen uit je klas of zelfs met kinderen uit andere klassen.

Meedoen?!
Schrijf en zing een lied over het nieuwe motto, doe samen met je vrienden een goochel act of breek de tent af samen met je klas op een vette hit, niks is te gek!

Hoe gaaf om te schitteren op een podium waarbij je gebruik kunt maken van licht- en geluidseffecten, je al je fans mag uitnodigen om (gratis) te komen kijken en er misschien nog wel vandoor gaat met een vette prijs.

Noteer zaterdag 9 november 2019 vast in je agenda!
Je kunt je alvast inschrijven via onderstaand contactformulier*

*Op dit contactformulier is ons privacybeleid van toepassing


Wij zijn op zoek naar jou!