Carnavalsstichting de Knoerissen

De website van de mooiste stichting van Brabant

ronnie donkers nieuwe adjudant stelt zich voor

Ronnie Donkers nieuwe adjudant stelt zich voor

Ronnie Donkers nieuwe adjudant stelt zich voor

19-01-2018
Beste Knoerissen en Mienekes,
 
Mijn naam is Ronnie Donkers, Ik ben 50 jaar oud en geboren op de Bosschebaan 30 te Uden. Of terwijl een echte Ujenaar. Ik heb twee prachtige dochters, Romy is 20 jaar oud en Fleur is 17 jaar oud.
 
Als zelfstandig ondernemer, werk ik voor particulieren maar ook voor bedrijven. De bedrijven waar ik vaak voor aan het werk ben zijn: Hendriks Coppelmans, de woningcoöperatie in Uden, Veghel of Schijndel en Nutrifeed Campina.
 
Wat ik graag in mijn vrije tijd doe is tennissen, golf ( hier moet ik overigens maar is meer tijd voor vrij maken 😉 ) , fietsen met de racefietsen en in het winterseizoen ben ik graag op de piste om te skiën.
 
In het weekend ben ik vaak te vinden bij de Hockey club Uden, hier kijk ik naar de hockeywedstrijden van mijn dochter Romy die in Dames 1 speelt. Ook kun je mij tegen komen in het stadion van PSV of  ik drink, eet een hapje in de Udense horeca. 
 
Mijn wens om deel uit te maken van de Knoerissen is altijd een stille wens geweest. Ik ben wel altijd bij pronkzittingen en/ of prinsrecepties aanwezig geweest. Daarom was ik blij verrast toen Eddie Stempher mij vroeg om adjudant te worden. Dit was voor mij een enorm grote eer. Op dit moment komt er voor mij een droom uit, dit omdat ik als adjudant van Uden iets kan beteken voor de Knoerissen en Mienekes in Uje.
 
Ik wens iedereen een hele fijne carnaval, Dost Oew Eige Mar Uit en tot snel in het schone Uje !
 
Alaaf,
Adjudant Ronnie Donkers