Carnavalsstichting de Knoerissen

De website van de mooiste stichting van Brabant

lii 52e dorus heeren sxr07ch0tdn55osqxttipy

CS de Knoerissen 1965 is trots op haar kersverse Prins Porcellus LII (52e): Dorus Heeren.

CS de Knoerissen 1965 is trots op haar kersverse Prins Porcellus LII (52e): Dorus Heeren.

03-02-2017
Voor de ogen van zo’n 600 nieuwsgierige bezoekers werd de nieuwe prins "Dorus Heeren" vrijdag tijdens de eerste van vier pronkzittingen in Markant Uden onthuld.

Spectaculaire onthulling door zijn Raad van Elf

Onder muziek van “Men in Black” en de daarbij behorende legendarische danspassen van de Raad van Elf, werd Dorus Heeren onthuld. Dorus komt uit een gezin van drie broers en een zus en is opgegroeid op den Hulstheuvel.

Nu wonend op de Goordonksedijk samen met Femke van de Broek, met wie hij binnenkort zal gaan trouwen. Samen hebben ze drie kinderen, 2 jongens en een meisje, Puck van 10, Tijmen van 9 en Liselot van 7 jaar. 

Champignons,

In het dagelijks leven teelt PP LII, samen met zijn oudste broer Jeffrey, biologische champignons en verhandelen ze deze in heel West-Europa. Het bedrijf is genaamd: Heereco, dit komt van Heeren en ECO.

Buiten zijn dagelijkse bezigheden heeft hij natuurlijk ook nog hobby’s, namelijk: Skiën, voetbal, zaalvoetbal in Uden en Boekel. Daarnaast ziet hij graag het sporten van zijn kinderen en af en toe is hij ook te zien op de tribunes van PSV. 

Samen met Femke gaat hij graag op stap en hier en daar lekker uit eten.

“Dor haauw ik oew aon!”

De kersverse PP LII heeft ontzettend veel zin in het komende carnavalsjaar. Het motto van 2017: “Dor haauw ik oew aon”, past perfect in het plaatje. Hij vraagt aan iedereen om er samen met hem een ‘kei’ gezellig feest van te maken. Het carnavalsfeest is er voor iedereen die zin heeft in gezelligheid en om een keer de boel de boel te laten. 

De Knoerissen bieden Prins Porcellus LII en zijn gezin een Prinsenreceptie aan op zondag 19 februari vanaf 11.11 uur in Markant Uden. Hier kunnen vrienden, kennissen, familie, clubs, bevriende carnavalsverenigingen uit de buurt en alle andere geïnteresseerden, onze kersverse PP LII feliciteren. Onder het genot van een drankje, spelen vele muziekkapellen, dansen de verschillende dansgardes en zie je allemaal bekenden uit Uden. Iedereen is welkom tijdens deze gezellige middag.

We maken er een geweldig carnavalsjaar van, “Dor haauw ik oew aon”

Tot snel…..proost!