Carnavalsstichting de Knoerissen

De website van de mooiste stichting van Brabant

Carnaval in Uje app is live!

Alles over carnaval in Uden, in één handige app!

Nooit meer lang zoeken

Wie kent het niet? Tijdens carnaval wil je even snel weten wat er te doen is bij jouw favoriete kroeg of wie er gaat optreden in de tent op de markt. Maar dan moet je eerst naar een website of misschien wel naar de facebookpagina. En dan is het maar de vraag of deze informatie up-to-date en bijgewerkt is… dat is vanaf dit jaar verleden tijd! Want Uden heeft vanaf 11 november aanstaande, een compleet nieuwe ‘Carnaval in Uje’-app waar alles in staat over Carnaval in Uden. Met een kaart waarop staat waar munten worden verkocht, waar de toiletten zijn en waar je het beste kunt parkeren. Maar ook de route van de optocht op zondag, de evenementenlijst van alle gelegenheden waar je tijdens Carnaval terecht kunt. Het is jouw spoorboekje met carnaval; overzichtelijk, makkelijk en in jouw mobiele telefoon.

Powered by Knoerissen

Het initiatief om deze app te ontwikkelen komt vanuit CS De Knoerissen. Ook zij bemerkten de vele communicatieve uitdagingen tijdens het draaien van haar eigen evenementen. In de loop der jaren zijn er steeds meer bronnen bijgekomen zoals diverse social mediakanalen, die uiteindelijk veelal voor een diffuus beeld zorgden en geen helderheid. En carnaval in Uden kun je op vele plekken vieren en beleven, maar waar dan precies en hoelaat? Hierin wil CS De Knoerissen het voortouw nemen en een universele app ontwikkelen waar iedereen uit Uden, zijn of haar evenement kenbaar kan maken. Op deze manier heeft iedere carnavalsvierder alle informatie, snel en overzichtelijk in beeld van wat er de komende periode te doen is. Nooit meer iets missen, nooit meer te laat komen en dus nooit meer een excuus… 😉

PS de nieuwe Prins Porcellus wordt als eerste bekend gemaakt in de Carnaval in Uje app!

Ook jouw evenement in de ‘Carnaval in Uje’-app?

Heeft jouw vereniging een openbaar evenement waarbij iedereen welkom is? Of ben je uitbater van een horecazaak en wil je ook jouw evenementen zichtbaar maken in de app? Iedereen die iets organiseert tijdens Carnaval, mag deze evenementen of programmering GRATIS weergeven in de app.

Vraag het formulier aan via communicatie@knoerissen.nl, vul deze zo volledig mogelijk in dan worden ook jullie evenementen ook zichtbaar en vindbaar in de app.

Gratis downloaden in de Google Playstore of de Apple App  store
Wil jij ook niets meer missen van carnaval dit jaar? Ga dan direct naar www.carnavalinuje.nl en download vandaag nog de ‘Carnaval in Uje’-app. De app is beschikbaar voor zowel iOs als Android.

Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *