Carnavalsstichting de Knoerissen

De website van de mooiste stichting van Brabant

het nieuwe carnavalsmotto van de knoerissen is bekend dost oew eige mar uit

Het nieuwe carnavalsmotto van de Knoerissen is bekend! Dost oew eige mar uit

Het nieuwe carnavalsmotto van de Knoerissen is bekend! Dost oew eige mar uit

02-10-2017
Uden – CS de Knoerissen onthulde zondagavond in Markant Uden het nieuwe carnavalsmotto bedacht door Marcel Vesters: "Dost oew eige mar uit". Samen met de muzikale bijdrage van de Hofkapel werd hiermee het startschot gegeven voor het nieuwe carnavalsseizoen 2017-2018.

Tijdens de opening van het nieuwe carnavalsseizoen kondigde Kees van Middendorp, voorzitter van C.S. de Knoerissen aan dat er een aantal verschuivingen zijn in evenementen. Het Uje swingt en Music Night zal niet meer als zodanig terugkomen. Zo presenteren de Knoerissen dit jaar het nieuwe evenement: Latino Elf-Elf party op 11 november in Markant Uden met een echt carnavalstintje. Het Feest der Feesten wordt wederom gevierd op 3 februari in de Kruisherenkapel. En de 60+ zitting vindt plaats op 8 februari in de theaterzaal van Markant.

René Poulussen trofee

Begin dit jaar is de René Poulussen trofee geïntroduceerd voor een bijzondere sponsor van C.S. de Knoerissen. Dit jaar werd de René Poulussen trofee uitgereikt aan Frits van Eerd van Jumbo supermarkten, omdat Jumbo supermarkten al 10 jaar hoofdsponsor zijn van C.S. de Knoerissen.

Sponsorbeleid

Marcel de Laat, voorzitter van de Sponsorcommissie, neemt de leden mee in de langer termijnvisie van de Sponsorcommissie. Met o.a. het doel dat de nieuwe sponsoren zich helemaal in het nieuwe motto "Dost oew eige mar uit" kunnen vinden. Meer informatie over onze evenementen vindt u op www.knoerissen.nl. 

Klik hier voor een overzicht van de Oud-Prinsen en hun motto's.