Carnavalsstichting De Knoerissen Uden

Motto De Knoerissen 2014: Dè zie’k nou gêr!

Jeugdprins Porcus de 49e: Collin Rijkers

Fotografie: Fons Strijbosch

09/11/14 - Afgelopen zaterdag tijdens het Jeugdknorfestival is Collin Rijkers onthuld als nieuwe jeugdprins van Uden. Als Prins Porcus de 49e zal hij er samen met de Udense jeugd een geweldige carnaval van gaan maken. Want ‘zo doede dè’ in Uje. De Knoerissen zijn bijzonder trots op hun nieuwe Porcus.
Fotografie: Fons Strijbosch
Lees verder...

‘Uje Swingt!’ gaat volledig los met Tilt én Lasgo

04/11/14 - Zaterdagavond 8 november is Uje Swingt ‘the place to be’. Naast de internationale topact Lasgo gaat de meest bekende top coverband van Nederland - Tilt - er een gigantisch feest van te maken.

Het succes van Tilt laat zich verklaren in het feit dat de groep altijd met twee benen gewoon op de grond is blijven staan, ondanks dat zij bijna alle grote Nederlandse sterren al hebben begeleid, van Lee Towers tot Marco Borsato en van Nick en Simon tot Xander de Buisonjé. Doordat Tilt kan putten uit een enorm breed repertoire, is de groep geschikt voor iedere festiviteit, alles is mogelijk! Een uitgekiende lichtshow en alleen het beste geluid, stijl en klasse; dát moest de band TILT landelijk op de kaart zetten. Anno 2014 deelt oprichter en entertainer-zanger Frenk het podium met zangeres Lotte Tissen , toetsenist Jorg Vrensen, bassist Peter Vennings, gitarist Michiel van den Boer en drummer Peter Verbunt.

De Belgische Eurodance act Lasgo gaat hun Amerikaanse toernee een swingend vervolg in Uden geven. Met de ‘amazing’ Jelle van Daal weet Lasgo met elke nieuwe release weer een hit te scoren. Ze gaan van podium naar podium en met haar enorme charmes weet Jelle het publiek binnen no time aan zich te binden. Ook is Lasgo regelmatig te bewonderen op TV, onder andere by Q-Music. Twéé topacts bij Uje Swingt 2014, dat wordt smullen!

De laatste kaarten voor ‘Uje Swingt’ zijn verkrijgbaar bij de bekende kaartverkooppunten te weten Shell Bitswijk en Markant Uden. Ook zijn er e-tickets verkrijgbaar via www.knoerissen.nl
Lees verder...

Motto 2015: Zo doede dè!

Motto_1415.jpg

Porcellus XLIX

Porcellus_XLIX.png

Hoofdsponsor

Jumbo Supermarkten