Carnavalsstichting De Knoerissen Uden

Motto De Knoerissen 2014: Dè zie’k nou gêr!

Run op kaarten Uje Swingt

23/10/14 -  Zaterdagavond 8 november is Uje Swingt ‘the place to be’. Met onder andere Lasgo als internationale topact, een fenomenale coverband uit de top van de Nederlandse muziekwereld en een geweldige surpiseact staat Uje Swingt weer garant om er een super feest van te maken. Een belevenis voor zowel jong als oud. De kaartverkoop loopt zeer goed en met nog ca. 300 kaarten in omloop gaat Uje Swingt ook dit jaar voor een uitverkocht huis zorgen.

De organisatie is er alles aan gelegen om van elke editie weer een zeer speciale te maken: “ ‘Uje Swingt’ moet elk jaar weer in staat zijn iets nieuws te bieden. Deze editie staat ongetwijfeld garant voor een enorme ‘wow’ factor. De Belgische Eurodance act Lasgo gaat hun Amerikaanse toernee een swingend vervolg in Uden geven. Dan  worden we ook nog eens vereerd met hoog bezoek - inspired by the King. En last but not least het optreden van een verrassende live band, een fenomeen in de muziekwereld die reeds vele grote Nederlandse sterren begeleid heeft, mét expertise op elk gebied, dus knallen van de eerste tot de laatste noot.  Uje Swingt 2014, een professioneel programma met slechts topartiesten, allemaal live.  De kaartverkoop loopt weer boven verwachting, met nog twee en een halve week te gaan raken we ook dit jaar ongetwijfeld vroegtijdig uitverkocht. Zorg daarom dat je dit niet gaat missen!”

Kaarten voor ‘Uje Swingt’ zijn verkrijgbaar bij de bekende kaartverkooppunten te weten Shell Bitswijk en Markant Uden. Ook zijn er e-tickets verkrijgbaar via deze site  
Lees verder...

Uje Swingt beloont ‘Vroege Vèèrekes’

19/09/14 -  Zaterdag 8 november a.s. gaat Uden weer volledig los tijdens Uje Swingt, mét de Belgische super danceact Lasgo. A.s. zondag - 21 september-  start de online kaartverkoop tegen het sterk gereduceerde “Vroege Vèèrekes” tarief van 11 Euro. Vanaf maandag 6 oktober geldt het normale tarief van 15 Euro. Vorig jaar was Uje Swingt vroegtijdig uitverkocht, velen moesten worden teleurgesteld. Met deze actie heb je behalve de zekerheid van een toegangskaart ook nog eens een groot prijsvoordeel.

“We zijn bijzonder trots om topact Lasgo, dan net teruggekeerd uit de USA, te mogen ontvangen. Lasgo past uitstekend bij de formule van Uje Swingt. En vorig jaar hebben we gezien dat de uitverkochte evenementenzaal van Markant Uden uitermate geschikt is voor een dergelijk evenement. Licht, geluid én sfeer, álles klopte!”  Naast Lasgo zullen ook de Riverside Band en Frank Anthony -"Inspired by the King"- optreden.

De “Vroege Vèèrekes” actie start op zondag 21 september. Tijdens deze voorverkoop kunnen alleen e-tickets via de Knoerissen site en Markant Uden gekocht worden. Vanaf maandag 6 oktober geldt het normale tarief en kunnen er naast e-tickets ook 'harde' kaarten gekocht worden bij Shell Bitswijk en Markant Uden.
Lees verder...

e-Tickets Uje Swingt

Poster_US.jpg

Porcellus XLIX

Porcellus_XLIX.png

Hoofdsponsor

Jumbo Supermarkten