Carnavalsstichting de Knoerissen

De website van de mooiste stichting van Brabant

twee pronkzittingsavonden uitverkocht

Twee pronkzittingsavonden uitverkocht

Twee pronkzittingsavonden uitverkocht

12-01-2016
De pronkzittingen in Uden blijven populair. In twee weekenden worden de bezoekers van deze avonden vermaakt met zang, dans maar ook met het populaire tonpraten. De Knoerissen melden dat van de vier avonden, er al twee zijn uitverkocht. Victor Smits, voorzitter van de commissie pronkzittingen, is trots: “We organiseren deze avonden voor een breed publiek en dat spreekt aan. De eerste vrijdagavond en de tweede zaterdagavond zijn uitverkocht. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor zaterdag 16 januari en vrijdag 22 januari. En dat zijn twee hele mooie avonden. Dus ik raad iedereen aan die nog geen kaartje heeft: koop ze snel!”.

 

Udens talent Loudgarden 

De Knoerissen hebben op zaterdag 16 januari de installatie van het Groowt Ujes Talent 2016 gepland staan. Giel de Winter werd vorig jaar terecht in het zonnetje gezet. Maar Uden heeft natuurlijk nog veel meer talent rondlopen. Dat zijn dit jaar de zusjes Mechteld en Sophie van den Luijtgaarden. De dames zijn volop aan de weg aan het timmeren als DJ en producers en treden op van Barcelona tot Kopenhagen. Dat verdient een podium bij de Knoerissen.

 

Brabantse Comédienne Christel de Laat

Op vrijdag de 22e is er een heel ander talent dat de aandacht krijgt. De Brabantse comédienne Christel de Laat staat dan op het podium. Bekend van omroep Brabant en altijd in voor een geintje, is zij alleen die avond te zien bij de Udense pronkzittingen. Victor: ”We hebben altijd een extra stukje humor op de vrijdag in het programma. Vorig jaar de Braboneger, het jaar daarvoor de nieuwe Knoergoeie Brabander Karin Bruers. Als de mensen van echte Brabantse humor houden, moeten ze zeker de 22e komen.” Kaarten voor de zittingen zijn te koop bij het Shell tankstation in de Bitswijk in Uden.