Carnavalsstichting de Knoerissen

De website van de mooiste stichting van Brabant

terugblik op the big event 2017

Terugblik op The Big Event 2017

Terugblik op The Big Event 2017

16-11-2017
Zaterdag 11 november jongstleden vond de aftrap plaats van het carnavalsseizoen met The BIG Event! In een kleurrijk gevuld Markant zorgde de Udens jeugd voor entertainment. Van hiphop tot buikspreken, van dansende meiden naar stoere rockers. Alle deelnemers werden beloond voor hun lef en inzet met een medaille, daarnaast werden coole prijzen uitgereikt.

Foto’s van The BIG event 2017 zijn terug te bekijken en te downloaden op: https://www.flickr.com/photos/108478384@N04/albums/72157689615283615

Schoolwisselbokaal

Dit jaar heeft de Springplank de schoolwisselbokaal in de wacht gesleept. Hoe stoer dat deze bokaal een jaar lang kan schitteren op je school! We zijn nu al benieuwd wat de Springplank uit de kast gaat halen om deze schoolwisselbokaal ook dit jaar weer mee naar huis te nemen. Ook jij kunt strijden om deze schoolwisselbokaal op jouw school te laten schitteren! Schrijf je in, samen met de kinderen uit je klas of zelfs met kinderen uit andere klassen.

Meedoen?

Schrijf en zing een lied over het nieuwe motto, doe samen met je vrienden een goochel act of breek de tent af samen met je klas op een vette hit, niks is te gek! Hoe gaaf om te schitteren op een podium waarbij je gebruik kunt maken van licht- en geluidseffecten, je al  je fans mag uitnodigen om (gratis) te komen kijken en er misschien nog wel vandoor gaat met een vette prijs.

Noteer zaterdag 10 november 2018 vast in je agenda!