Carnavalsstichting de Knoerissen

De website van de mooiste stichting van Brabant

prinselijk voertuig onthult in volle marktstraat

Prinselijk voertuig onthult in volle marktstraat

Prinselijk voertuig onthult in volle marktstraat

16-11-2017
Afgelopen zaterdag is door de Voorzitter Commissie Sponsorbeheer Marcel de Laat het prinselijk voertuig overhandigd. Dit gebeurde midden in het centrum na het onthullen van het motto door Prins Porcellus LII.

Het prinselijk voertuig, een Mazda CX5, is beschikbaar gesteld door Oostendorp Autogroep, een bedrijf dat al jaren een vaste sponsor van CS de Knoerissen.

Oostendorp autogroep is de mobiliteitsadviseur van de regio, met merken zoals Toyota, Hyundai en Mazda, alsmede een leasebedrijf, een autoschadeherstelbedrijf en glasgarage. De auto is gewrapt door Yarno van de Wiel van Spectrum reclamemakers. Hij is gespecialiseerd in het beletteren van allerlei voertuigen.

We bedanken Bas Oostendorp en Yarno van de Wiel voor dit prachtig prinselijk voertuig. En zoals ons motto klinkt: 'Dost oew eige mar uit!'

Op de foto van links naar rechts: Marcel de Laat,(Voorzitter Commissie Sponsorbeheer) Yarno van de Wiel (Spectrum reclamemakers) Bas Oostendorp (Oostendorp autogroep) Prins Porcellus LII en Adjudant Ronnie Donkers.