Carnavalsstichting de Knoerissen

De website van de mooiste stichting van Brabant

Prins Porcellus LIV: Thijs Vonk

Prins Porcellus LIV: Thijs Vonk

CS de Knoerissen Uden is trots op haar kersverse Prins Porcellus LIV (54e):
Thijs Vonk. Voor de ogen van zo’n 600 nieuwsgierige bezoekers werd de nieuwe prins vrijdag tijdens de eerste van vier pronkzittingen in Markant Uden onthuld.

Verstopt in een grote kluis werd de nieuwe prins het podium opgedragen, waarna hij met een spectaculaire knal onthult werd.

Thijs woont samen met Caren van der Lee en hebben twee kinderen. Zoon Koos van 3 jaar en dochter Mieke van 1,5 jaar.

Samenloop voor Hoop
PP LIV is werkzaam als manager dagelijkse bankzaken bij Rabobank Uden/Veghel. Buiten zijn dagelijkse bezigheden is hij o.a. nog bestuurslid van Samenloop voor Hoop en lid van Jong Uden.
Na een verdienstelijke carrière in het zesde elftal van Udi’19, ligt zijn focus nu op wielrennen. Uiteraard is PP LIV daarnaast ook een fervent feestvierder!

“Dè loat ik nie skieete!”
Prins Porcellus LIV heeft ontzettend veel zin in het komende carnavalsjaar.

Het motto van 2019: “Dè loat ik nie skieete!”, is hem op het lijf geschreven. Hij vraagt aan iedereen om er samen met hem één groot feest van te maken, want carnaval in Uje, dè kunde nie loate skieete!

De Knoerissen bieden Prins Porcellus LIV en zijn gezin een prinsenreceptie aan op zondag 24 februari 2019 vanaf 11.11 uur in Markant Uden. Hier kunnen familie, vrienden, kennissen, collega’s, bevriende (carnavals)verenigingen uit de regio en alle andere geïnteresseerden, onze kersverse PP LIV feliciteren. Kortom; iedereen is van harte welkom tijdens deze gezellige dag.

We maken er een geweldig carnavalsjaar van want carnaval, “Dè loat ik nie skieete!”

Foto: Bianca van den Broek