Carnavalsstichting de Knoerissen

De website van de mooiste stichting van Brabant

Wordt jouw motto dit jaar gekozen?

Creatieve Udenaren Opgelet: Wat wordt het nieuwe carnavalsmotto van dit seizoen?

11-08-2019 UDEN – Carnaval vieren met vrienden, familie of met onbekenden, aansluiten in de polonaise. Een avondje pronkzitting, samen iets bedenken voor de optocht op carnavalszondag of iets verkopen op de Baggemert. Veel activiteiten gaan aan de hand van deze rode draad: het carnavalsmotto. Daarvoor roepen de Knoerissen ook dit jaar weer de hulp in van alle creatieve Udenaren. Insturen van suggesties kan tot 6 september 2019

Wie heeft er een motto dat past in het rijtje van Zo g’t makt, zo hedd’t, We brèije d’r gin èènd aon! of Zo Doede dè. Zoals elk jaar valt, naast vrijkaartjes voor een pronkzittingsavond, ook eeuwige roem te winnen. Heel Uden mag meedoen met het verzinnen van een motto. Het dient wel te voldoen aan een aantal regels.
1. Het moet in het ‘Újes’ zijn,
2. Motiveerbaar,
3. Goed in het gehoor liggen,
4. Carnavalesk zijn,
5. Kort en krachtig!
Het mag uiteraard niet kwetsend zijn en geen schutting- of scheldwoorden bevatten.

De motto’s kunnen ingestuurd worden per e-mail naar motto@knoerissen.nl, maar ook per post naar Postbus 111, 5400 AC in Uden o.v.v. ‘Motto 2019-2020’ en je contactgegevens. Reacties op Twitter (@DeKnoerissen) en Facebook zijn welkom en worden meegenomen in de jurering. De bedenker van het winnende motto ontvangt twee gratis entree kaarten voor de pronkzittingen. De bekendmaking van het motto door Prins Porcellus LIV Thijs Vonk tijdens het Soiree in Markant Uden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *