Carnavalsstichting de Knoerissen

De website van de mooiste stichting van Brabant

Wat wordt het nieuwe carnavalsmotto van dit seizoen?

Motto

Nadat we vorig seizoen een pas op de plaats hebben moeten maken  is het nu tijd om een nieuw motto te kiezen. We gaan dit jaar Carnaval vieren met vrienden, familie of met onbekenden binnen de geldende richtlijnen. Een avondje pronkzitting, samen iets bedenken voor de optocht op carnavalszondag of iets verkopen op de Baggemert. Veel activiteiten gaan aan de hand van een belangrijke  rode draad: het carnavalsmotto. Daarvoor roepen de Knoerissen ook dit jaar weer de hulp in van alle creatieve Udenaren. Insturen van suggesties kan tot 21 september 2021.

Wie heeft er een motto dat past in het rijtje van motto Ge kunt er nie um

hinne, Zo g’t makt, zo hedd’t of Zo Doede dè. Dit jaar is er, naast twee vrijkaartjes voor een pronkzittingsavond, ook weer eeuwige roem te winnen. 

Heel Uden mag meedoen met het verzinnen van een motto. Het dient wel te voldoen aan een aantal regels.

1. Het moet in het ‘Újes’ zijn,

2. Motiveerbaar,

3. Goed in het gehoor liggen,

4. Carnavalesk zijn,

5. Kort en krachtig!

Het mag uiteraard niet kwetsend zijn en geen schutting- of scheldwoorden bevatten.

De motto’s kunnen ingestuurd worden per e-mail naar motto@knoerissen.nl, maar ook per post naar Postbus 111, 5400 AC in Uden o.v.v. ‘Motto 2021-2022’ en je contactgegevens. De bedenker van het winnende motto ontvangt twee gratis entree kaarten voor de pronkzittingen. De bekendmaking van het motto door Prins Porcellus LV Roland de Laak tijdens het Soiree in Markant Uden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.