Carnavalsstichting de Knoerissen

De website van de mooiste stichting van Brabant

Toch evenementen met Carnaval!

Knoerissen stal Markant

Dankzij de recente versoepelingen kunnen we toch carnaval gaan vieren. CS de Knoerissen pakt uit en organiseert in het carnavalsweekeinde diverse activiteiten.

Zo is er op zaterdag een speciale editie van het ziekenbezoek waarbij onze Prins Porcellus en Jeugdprins Porcus een aantal locaties gaan bezoeken om daar het zorgpersoneel een hart onder de riem te steken. Ze brengen daar wat lekkers om te laten weten dat we aan hen denken (uiteraard houden we de corona regels in acht).

Jeugdgroep en Jongerendansgarde laten zich zien!

Onze jeugdgroep en jongerendansgarde zullen zich op zaterdag op diverse plekken in het centrum van Uden laten zien en horen.

’t Krulstèrtjesbal in Markant

’t Krulstèrtjesbal komt eenmalig terug voor de jeugd. Op zaterdag 26 en zondag 27 Februari vindt dit feest voor maximaal 500 bezoekers plaats in Theater Markant. Het wordt een echt kindercarnaval waar DJ John de muziek en het entertainment verzorgt. 

Knoerissenbal in Markant

Op zaterdag- en zondagavond is er het Knoerissenbal! Feestband De Dop zal de sfeer op zaterdag naar grote hoogte brengen en zondag treden artiesten van Op Volle Knoeren op. Daarnaast is Helemaal Hollands op zondag onze hoofdartiest.

Het feest is voor iedereen toegankelijk maar vol is vol. Er kunnen maximaal 500 feestgangers naar binnen dus testen voor toegang is niet nodig. Uiteraard geldt NIX18 voor de feestvierders onder de 18. Het feest start om 19:00 uur en zal uiterlijk om 01:00 eindigen. Het is niet nodig om kaarten te kopen. 

Carnavalsmis in de Petruskerk

Traditioneel starten we de Carnaval met de Carnavalsmis in de Petruskerk.

De details kunt u vinden op onze agenda pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.