Carnavalsstichting de Knoerissen

De website van de mooiste stichting van Brabant

Stem op de Knoerissen bij Rabobank Clubsupport

Draag jij onze Stichting een warm hart toe? Doe dan mee en stem!

Ook dit jaar doet CS de Knoerissen mee met de Rabobank Club support actie. Vanaf 5 september t/m 27 september 2022 kun jij als lid van de Rabobank jouw stem laten horen. Daarmee stem je voor steun aan het behoud van een mooi stukje Brabantse cultuur, het organiseren van prachtige Carnavals evenementen en het verbinden van iedereen die zich betrokken voelt bij Carnaval! Alvast bedankt voor jouw stem.

De leden van de Rabobank (rekeninghouders) hun stem laten horen op https://www.rabo-clubsupport.nl/uden-veghel/deelnemersrabobank.nl/clubsupport

Onze Carnavalsstichting de Knoerissen is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar we traditie behouden, carnaval voor iedereen mogelijk maken, waar je jezelf kunt zijn als vrijwilliger en waar we verbinden rondom het thema Carnaval.

Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, hun netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij de Knoerissen om haar doelen te behalen?

Als Rabobank lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Heb je een Rabobank rekening of ben je lid ga dan snel naar https://www.rabo-clubsupport.nl/uden-veghel/deelnemers en breng je stem uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.