Carnavalsstichting de Knoerissen

De website van de mooiste stichting van Brabant

Sponsoren bedankt!

Sponsoren Bedankt

CS de Knoerissen bedankt haar sponsoren voor hun bijdrage aan de fantastische Carnaval van de afgelopen dagen. Zonder onze sponsoren is het vieren van Carnaval op deze wijze niet mogelijk. 

Wij zijn dan ook erg trots op  al onze sponsors. Sponsors waarmee, in veel gevallen, een warme en langdurige relatie wordt onderhouden. Sponsors zijn van ongekende waarde voor onze stichting.

Samen met onze sponsors zorgen we voor behoud en uitbouw van de Carnaval in Uden en leveren wij daarmee een belangrijke bijdrage aan de samenleving en cohesie in Uden.

Al heel vroeg vóór Carnaval zijn ruim 250 vrijwilligers bezig met de voorbereidingen van diverse topevenementen. Één van de doelstellingen van Carnavalsstichting De Knoerissen is: voor alle doelgroepen in Uden een evenement organiseren. Zoals het 60+ bal, de Pronkzittingen, het Feest de Feesten, een feest voor mensen met een verstandelijke beperking, The Big Event voor de jeugd, enzovoort. Mede door de bijdrage van onze sponsors zijn wij in staat om deze doelstelling te verwezenlijken én de cultuur in Uden in stand te houden. Wij, maar ook u als carnavalsvierder, mogen trots zijn op deze sponsors!

Mocht u ook geïnteresseerd zijn in de sponsormogelijkheden, aarzel niet en neem contact met ons op. Wij zijn ervan overtuigd u een passend sponsorpakket te kunnen aanbieden. U kunt ons op de volgende manieren bereiken: per e-mail: sponsorbeheer@knoerissen.nl 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *