Carnavalsstichting de Knoerissen

De website van de mooiste stichting van Brabant

SAVE THE DATE 6 & 7 November ’21

Save the Date 55 jaar Knoerissen

Helaas kon het vorig jaar niet doorgaan, maar van uitstel gelukkig geen afstel. We gaan alsnog ons 55 jarig jubileum op geweldige wijze vieren en wel op 6 en 7 november as.!

In deze 55 jaar zijn er vele mooie herinneringen opgebouwd en gelukkig ook bewaard gebleven in zowel foto – als filmmateriaal. Een prachtige gelegenheid om onze historie voor eenieder te presenteren in de grote foyer van Theater Markant op zaterdag 6 november 2021 vanaf 13.11 uur.

’s Avonds zal er een geweldig muzikaal spektakel plaatsvinden in de evenementenzaal. De voorbereidingen voor “Vrienden van Knoerissen Live” zijn in volle gang en dit belooft een prachtige avond te worden met medewerking van o.a. Feestband De Dop, Ruizzz, diverse lokale artiesten en een heuse surprise act. Een feest tot in de kleine uurtjes voor jong en oud. Houd je mail en onze social media in de gaten voor ticketinfo!


Op zondag is er tijd voor bezinning en vindt er in de theaterzaal een viering plaats waarin ‘vanuit het verleden naar de toekomst’ wordt gekeken. Zeer verrassende elementen komen hier voorbij en o.a. de Knoergoeie Brabanders en Wim Daniëls zullen een bijdrage leveren.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog het paalzetten, een speciale uitvoering van vurvoejere en het vernieuwde Knoeris Got Talent.


Wil je dit alles niet missen, noteer dan deze data alvast in je agenda!
De komende maanden wordt er nog druk aan het programma gewerkt om er een onvergetelijk weekend van te maken!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.