Carnavalsstichting de Knoerissen

De website van de mooiste stichting van Brabant

Prins Porcellus LVI: David Noy

CS de Knoerissen Uden is trots op haar kersverse Prins Porcellus LVI (56e): David Noy.

Voor de ogen van zo’n 600 nieuwsgierige bezoekers werd de nieuwe prins Porcellus vrijdag tijdens de eerste van 3 pronkzittingsavonden in Markant Theater Maashorst onthuld.

Tijdens een spectaculaire act met potten, pannen en veel rook werd de avond letterlijk en figuurlijk naar een kookpunt gebracht.

David, 35 jaar, woont in Uden samen met Ireen Scheepens en hebben een zoontje Noah van 6 maanden oud.

Horecaman pur sang!

In het dagelijks leven heeft David samen met zijn compagnon en beste vriend Reno van Zanten 2 horecazaken: Brownies&downieS aan het Brabantplein een restaurant waar jongens en meiden met een afstand tot de arbeidsmarkt werken. Sinds 2021 is daar een tweede droom bijgekomen: de Smaekmakers aan Pastoor Spieringsstraat in Uden.

Naast zijn drukke leven in de horeca is David een fanatiek padelspeler bij zowel Tennispark Hoeve als LTC.

Carnaval en feestvieren zit al vanaf jongsafaan in zijn bloed. Het is dan ook niet toevallig dat David daar ook zijn vrouw Ireen heeft ontmoet. Daarnaast is Brownies&downieS een vaste sponsor van het Feest der Feesten.

Gift’r mar kleur aon!

Het geduld van Prins Porcellus LVI werd behoorlijk op de proef gesteld. Al in 2021 werd David gevraagd als prins, maar vanwege corona-maatregelen werden de carnavalsactiviteiten uitgesteld. De kersverse Porcellus staat dan ook te popelen om met zijn allen kleur te gaan geven aan Carnaval 2023!

De Knoerissen bieden Prins Porcellus LVI en zijn gezin een prinsenreceptie aan op zondag 12 februari 2023 vanaf 11.11 uur in Markant Theater Maashorst. Hier kunnen familie, vrienden, kennissen, collega’s, bevriende (carnavals)verenigingen uit de regio en alle andere geïnteresseerden, onze kersverse PP LVI feliciteren. Kortom; iedereen is van harte welkom tijdens deze gezellige dag.

We maken er een geweldig carnavalsjaar van want carnaval, “Gift’r mar kleur aon!”

De foto is van: Bianca van den Broek fotografie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *