Carnavalsstichting de Knoerissen

De website van de mooiste stichting van Brabant

Nieuw: Onze dikke nieuwe Tent

CS de Knoerissen pakt stevig uit dit seizoen. We willen graag iedereen vermaken en het Carnaval in Uden een forse impuls geven. De nieuwe tent is met 50 x 40 x 13,5 ruim van opzet. Er staat een fraai podium in waarop we mooie artiesten hebben gepland samen met onze partner Maashorst Theater Markant. We zijn erg trots op dit mooie programma:

We starten vrijdag 17 februari met de Big Party in Markant (van 2:45 pm tot 5:30 pm) voor de groep 7 en groep 8 basis school kinderen. Daarna is de in de nieuwe tent de Sleuteloverdracht met alle dorpen die tot de gemeente Maashorst behoren, met aansluitend een feestavond waar Boulder Greazy en Stef Ekkel op het grote podium zullen optreden.

Zaterdag 18 februari zullen de Knoerissen overdag een Rundje Ziekenbezoek brengen om ‘s avonds de Tent op de Markt op zijn kop te zetten met ABBA-fever.

Zondag 19 februari starten we met de Carnavalsmis in onze mooie Petruskerk, begeleiden we de Optocht en zal in de tent de prijsuitreiking plaatsvinden. Daarna zal traditiegetrouw Op Volle Knoeren weer op het podium verschijnen.Diverse artiesten uit ons Knoerissenrijk zullen voor ons gaan optreden.

Maandag 20 februari is er natuurlijk weer de Baggemert. Als vanouds elkaar treffen en samen feesten. Die avond verdient de Holllandse avond een plek in de tent; een feest met optredens van Django Wagner, Hennk Dissel en Jeffrey Heesen.

Dinsdag 21 februari is in de grote tent het grote kleine Kiendjesbal, waarna we aansluitend Carnavibes tot 22.00 uur de tent zal doen bewegen. We sluiten Carnaval 2023 af met de Knoerisverbranding op de Nieuwe Markt (achter het gemeentehuis)

Naast de megatent wordt een kleine feesttent geplaatst die tijdens de carnaval wordt omgedoopt tot Knoerissenstal. Daar zal een klein podium zijn, een eigen bar, er wordt carnavalske muziek gedraaid en er is ruimte voor blaaskappelen.

Iedereen is welkom en we hopen elkaar daar allemaal weer te treffen! Carnavalsvierders van alle leeftijden zijn van harte welkom, uiteraard Nix onder de 18 (geen alcohol) en geheel rookvrij binnen, maar dat spreekt voor zich!

Gift’r mar kleur aon!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *