Carnavalsstichting de Knoerissen

De website van de mooiste stichting van Brabant

Jubileum Porcellus LV bekend

Prins Porcellus LV: Roland de Laak

CS de Knoerissen Uden is trots op haar kersverse Prins Porcellus LV (55e):  Roland de Laak.
Voor de ogen van zo’n 
600 nieuwsgierige bezoekers werd de nieuwe prins vrijdag tijdens de eerste van vier pronkzittingen in Markant Uden onthuld.

 Met een fantastische goochelact werd de nieuwe prins op spectaculaire wijze onthult.

Roland is getrouwd met Ilse en zijn samen met hun 2 dochters, Floor en Kim woonachtig aan de Eikenheuvelweg in Uden.

Jumbo de Laak

Roland runt in het dagelijks leven een prachtige supermarkt op de Drossaard in Uden en heeft er mede voor gezorgd dat dit winkelcentrum vorig jaar een totale metamorfose heeft ondergaan, waarmee het er weer jaren tegenaan kan.

Daarnaast heeft Roland al een jarenlange binding met CS de Knoerissen. Eerst in de rol van voorzitter van het bestuur en thans als lid van de Hoge Raad.

Ook NEC, in zijn geboortestad Nijmegen, kan op zijn trouwe support rekenen en velen hebben hier al kennis mogen maken met zijn gastvrijheid.

Ge kunt er nie um hinne!

Prins Porcellus LV heeft ontzettend veel zin in het komende carnavalsjaar. Het motto van 2020: Ge kunt er nie um hinne!, past dan ook perfect bij Roland. Hij wil er dan ook met iedereen een gigantisch mooi feest van maken, want carnaval in Uden, daar kunde echt nie um hinne!

De Knoerissen bieden Prins Porcellus LV en zijn gezin een prinsenreceptie aan op zondag 16 februari 2020 vanaf 11.11 uur in Markant Uden. Hier kunnen familie, vrienden, kennissen, collega’s, bevriende (carnavals)verenigingen uit de regio en alle andere geïnteresseerden, onze kersverse PP LV feliciteren. Kortom; iedereen is van harte welkom tijdens deze gezellige dag.

We maken er een geweldig carnavalsjaar van, want carnaval in Uje, Ge kunt er nie um hinne!

2 thoughts on “Jubileum Porcellus LV bekend

    1. Beste Gerda, ik begrijp dat het fotoalbum niet altijd toegankelijk is. Soms is het de volgende dag al opgelost. Soms helpt het als je de browser een keer opnieuw opstart. Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik het graag,
      Manon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *