Carnavalsstichting de Knoerissen

De website van de mooiste stichting van Brabant

Groowt Ujes Talent 2023: Bart van Gijn

(C) Cheryll van Weert Photography

Bart van gijn, Groowt Ujes Talent, foto. Fotografie (C) Cheryll van Weert Photography

We kennen hem als finalist van Holland’s Got Talent, Udenaar Bart van Gijn is door Carnavalsstichting De Knoerissen uit Uden uitgeroepen tot Groowt Ujes Talent 2023.

Ieder carnavalsseizoen wordt tijdens de Pronkzitting een jonge Udenaar geëerd als Groowt Ujes Talent. Dit is iemand die uitblinkt, de aandacht weet te trekken met iets unieks of zich weet te onderscheiden. We zijn trots u te kunnen melden dat we ook voor dit jaar weer een jong groot talent hebben kunnen vinden: Bart van Gijn.

Bart van Gijn (25 jaar), een geboren en getogen Udenaar, is al vanaf kleins af aan een groot fan van Elvis Presley. Sinds zijn 6e imiteerde Bart zijn grote held en nadat hij zijn eigen gitaar had en zanglessen had gevolgd is Bart uitgegroeid tot een performer van formaat. Met zijn donkere stem weet hij iedereen te betoveren en mee te nemen in de wereld van country en gospelmuziek. Uiteindelijk wist Bart een finaleplek in Holland’s Got Talent te behalen. Bart is heel gemotiveerd om countrymuziek in leven te houden en door te geven aan de jongere generaties.

Carnaval

Voor Bart is carnaval niet onbekend: enkele jaren geleden is Bart gekozen tot jeugdprins van De Peelknijnen. Ook is Bart, samen met zijn broer Ben en zijn vrienden, vaak met carnaval te vinden in de Tent op de Markt. Voor Bart is CS de Knoerissen dan ook geen onbekende. Hij is enorm vereerd met deze onderscheiding die hij heeft gekregen tijdens de laatste pronkzittingsavond op zondag 29 januari 2023 j.l.

Foto: (C) Cheryll van Weert Photography

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *