Carnavalsstichting de Knoerissen

De website van de mooiste stichting van Brabant

Carnavalsactiviteiten 2022 afgelast

Evenement afgelast!

Dit evenement gaat niet door

In een normaal seizoen bruist het van de voorbereidende activiteiten in de aanloop naar het nieuwe carnavalsseizoen. Helaas pakken zich donkere wolken samen boven het aanstaande carnaval in 2022.

Het bestuur van Carnavalsstichting de Knoerissen heeft na (online) overleg besloten om alle activiteiten die plaatsvinden voor de carnaval van 2022 af te gelasten.

Of en hoe we carnaval eventueel kunnen gaan vieren zal nader bepaald worden door de ontwikkelingen op de voet te volgen.

Het bestuur van CS de Knoerissen heeft een aparte commissie ingesteld die nadenkt over mogelijke alternatieven die verantwoord, veilig, eenvoudig en snel op te starten zijn als hiervoor alsnog ruimte ontstaat.

Carnaval heeft in het verleden bewezen dat het lastige tijden kan doorstaan doordat het diep geworteld is in onze Brabantse cultuur. Door met elkaar in verbinding te blijven kunnen we deze mooie traditie voortzetten en behouden.

Namens het bestuur van CS de Knoerissen wensen wij dat iedereen in goede gezondheid blijft en hopen wij jullie allemaal weer te mogen ontmoeten bij een volgend carnaval. Alaaf!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *