Carnavalsstichting de Knoerissen

De website van de mooiste stichting van Brabant

Alle carnavals activiteiten voorseizoen afgelast

Evenement afgelast!

Dit evenement gaat niet door

Ruim 2 weken geleden ontvingen jullie een eerste bericht met de stand van zaken voor het komende carnavalsseizoen. Helaas zijn we door de nieuw ingevoerde maatregelen van afgelopen week weer een stuk verder teruggeworpen en dienen we wederom kritisch naar de agenda te kijken.

Zo is het een feit dat in Markant voorlopig het aantal bezoekers begrenst is tot 30 personen, waarbij geen onderscheid gemaakt wordt tussen volwassenen en jeugd.

Dit maakt het voor ons als stichting onmogelijk een evenement goed voor te bereiden en te organiseren.

Derhalve hebben wij ook moeten besluiten om tot en met het einde van dit kalenderjaar geen carnavalsactiviteiten te organiseren. Dit betekent dat de activiteiten die wij voor november nog op de agenda hadden staan komen te vervallen, te weten de installatie avond, het mottopaal zetten, maar ook het nieuwe jeugdevenement Knoeris Got Talent. Ook de onthulling van Porcus de 55e gaat hiermee niet door en wordt opgeschoven naar volgend seizoen.

Een spijtige, maar gezien de omstandigheden, een voor ons onvermijdelijke keuze.

Zodra er is nieuws is omtrent de activiteiten in januari/februari van het nieuwe jaar, dan horen jullie dit zo snel mogelijk.

Bestuur CS de Knoerissen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *