Carnavalsstichting de Knoerissen

De website van de mooiste stichting van Brabant

dor haauw ik oew aon carnavalsmotto knoerissen 2017

“Dor haauw ik oew aon” Carnavalsmotto Knoerissen 2017

05-10-2016
UDEN – Afgelopen zondag onthulde CS de Knoerissen in Markant Uden het nieuwe carnavalsmotto bedacht door Marco van der Rijt: "Dor haauw ik oew aon". Hiermee is tevens het startschot gegeven voor het nieuwe carnavalsseizoen 2016-2017.

Evenementen

Tijdens de opening van het nieuwe carnavalsseizoen kondigde Kees van Middendorp, voorzitter van CS de Knoerissen, aan dat er een aantal verschuivingen is in evenementen om ze nog beter en passender te maken voor de doelgroep. Zo vindt komend jaar het 60+ Carnaval plaats op de donderdag voor Carnaval in de tent op de Markt. En Het Feest der Feesten wordt een week voor Carnaval gevierd op zaterdag 18 februari in de Kruisherenkapel. Op 18 februari staat Music Night of the Knoeris op het programma, wat een mooie samenwerking met harmonie de Eendracht wordt.

Erelid VVUC

De Vereniging Vrienden van Ujes Carnaval heeft dit jaar René Poulussen postuum gehuldigd als erelid. Hij heeft heel veel betekend voor het Udense Carnaval en was zeer actief bij de Carnavalsstichting. De Vereniging Vrienden van Ujes Carnaval is een vereniging van mensen die het Udense Carnaval een warm hart toe dragen.

Oppepper

De Oppepper van de optochtcommissie werd uitgedeeld aan Ad van de Weele, Manno van de Burg, Fons Langehoff, Stef Haagmans en Patrick van de Wijst die al jaren zeer verdienstelijk de Udense optocht mooier maken.

Na het officiële gedeelte kwam de carnavalsstemming er helemaal in met een spetterend optreden van Ronny Ruijsdaal. Tot Carnaval 2017! "Dor haauw ik oew aon"