Carnavalsstichting de Knoerissen

De website van de mooiste stichting van Brabant

Knoeris got talent! (Nieuw!) (Volgend seizoen)

Wanneer:
6 november 2021 @ 2:00 pm – 5:00 pm
2021-11-06T14:00:00+01:00
2021-11-06T17:00:00+01:00
Waar:
Markant Uden, Evenementen zall
Markt 32
5401 GP Uden
Kosten:
Braskaart 3 euro
Contact:
Commissie Knoeris got Talenent
Knoeris got talent! (Nieuw!) (Volgend seizoen) @ Markant Uden, Evenementen zall

We hopen dat je dit jaar mee wil doen met ons vernieuwde evenement: Knoeris got Talent! (voorheen The BIG Event)

Zaterdag 6 november opent Markant in de middag de deuren van de evenementenzaal voor dit feest. Ook bij dit evenement gaan we op zoek naar jonge Knoerissen en Mienekes met zang-, dans-, acteer- of een ander talent.

De jury gaat ons helpen om in verschillende categorieën de prijswinnaars aan te wijzen en alle deelnemers krijgen een aandenken. Omdat we ons netjes aan de corona-maatregelen willen houden, vragen we deelnemers om in hun artiesten-outfit naar Markant te komen.

Helaas kunnen we alleen publiek tot en met 12 jaar in de evenementenzaal toelaten. We zorgen voor een “kids area”.

Per deelnemer gaan we kijken hoeveel begeleiding er mee mag in de zaal, ouders krijgen dan een zitplaats achter in de zaal of op het balkon. Waar zij voldoende afstand van de kinderen en van elkaar kunnen houden. Om te zorgen iedereen die ouder zijn dan 12 jaar toch naar jullie optreden kan kijken, proberen we voor een live uitzending te zorgen volg onze site en social media voor het laatste nieuws hierover.

Zoals altijd is de ranja gratis. Nieuw is dat je een ‘bras-kaart’ kunt kopen waarmee je chips, een snoepzak en een kleine verrassing kunt halen. Deelnemers die optreden, krijgen 1 euro korting als zij de kaart bij de generale repetitie kopen. De kaart kost daar dan 2 euro, de normale prijs is 3 euro. Wat niet verandert, is dat we er weer een groot feest van gaan maken met de jeugdgroep van de Knoerissen en dat de nieuwe Porcus onthuld gaat worden.

Natuurlijk blijven we goed op de hoogte van de corona-maatregelen, dus als er iets verandert, dan passen we het evenement daarop aan.

Als je op het podium wil staan, dan horen we het graag! Aanmelden kan door een reactie te sturen naar ons:

knoerisgottalent@knoerissen.nl.

Tot ziens in Markant!
Commissie Knoeris got Talent

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *