Tom de Visser Groowt Ujes Talent 2017

Tom de Visser

In het voorjaar van 2016 waren de Udense straten stil tijdens de ‘live’ tv-uitzendingen van Idols. Udenaar Tom de Visser (21) zorgde voor spanning en sensatie. Hij werd vierde en dat uit een veld van duizenden kandidaten. Tom is al jaren bezig met muziek. In zijn laatste basisschooljaar ging hij op muziekles voor gitaar. In de jaren die daarop volgen doet hij steeds meer met zijn muzikale vriend Mitch Boef. Na het voortgezet onderwijs gaat Tom honderd procent voor de muziek en vertrekt hij naar Twente om te studeren aan de popacademie ArtEZ in Enschede. Zijn doel: doorbreken in de muziekindustrie als zanger en/of songwriter.

In 2011 neemt hij deel aan The X-Factor waar hij, samen met Mitch Boef, bij de laatste vijftig weet te komen en in 2016 dus Idols. Dat hij serieus werk maakt van zijn carrière blijkt ook uit het feit dat er onlangs een zogeheten ‘ep-cd’ (mini-album) is uitgekomen die opvallend populair is bij de download- en streamingdiensten.

Carnavalsstichting de Knoerissen is er trots op deze Udense topper uit te roepen tot ‘Groowt Ujes Talent 2017’. Naast dit eerbetoon ontvangt Tom een begeleidingspakket waarbij ondersteuning en coaching wordt geboden om het talent te stimuleren en verder te ontwikkelen.

Groowt Ujese Talenten

2015 - Giel de Winter
2016 - Loudgarden