Prins Porcellus L: Walter van Uden

Prins Porcellus L: Walter van Uden

24-01-2015 CS de Knoerissen 1965 is trots op haar kersverse Prins Porcellus de 50e: Walter van Uden. Voor de ogen van zo’n 550 nieuwsgierige bezoekers werd de nieuwe prins vrijdag tijdens de eerste van vier pronkzittingen in Markant Uden onthuld.

Jubileumleeftijd

Met zijn 44 jaar heeft hij een uitstekende leeftijd om Prins Porcellus te worden. Hij is getrouwd met Nicole, heeft twee dochters, Ilja van 17 en Demi van 15 en woont op de Rentmeestershoef in Uden. Vanaf zijn zeventiende was hij werkzaam op de kraan in de weg- en waterbouw en sinds 2006 is hij uitvoerder bij Van der Velden Rioleringsbeheer.

Carnaval

Walter is reeds jarenlang actief betrokken bij carnaval in Uden. Zo was hij tien jaar geleden al eens de zevende Prins Pepper en is hij daar vervolgens Adjudant geworden. Hij helpt bij de organisatie van diverse evenementen van Sgt. Peppers en bouwt mee aan de carnavalswagens. Daarnaast is hij lid van de optochtcommissie van de Knoerissen. Dit jaar zal hij dus wederom te zien zijn in ‘zijn eigen’ optocht, maar ditmaal als trotse Prins Porcellus op de prinsenwagen.

Prins Porcellus L en zijn gezin krijgen van de Knoerissen een Prinsenreceptie aangeboden op zondag 08 februari vanaf 11.11 uur in Markant Uden. Iedereen kan de prins en zijn gezin dan komen feliciteren