Oproep om kandidaten voor Groowt Ujes Talent 2016 te nomineren !

Oproep om kandidaten voor Groowt Ujes Talent 2016 te nomineren !

22-11-2015 UDEN – Na het eerste jaar waarin Giel de Winter tijdens een spectaculaire act met oud-voorzitter Roland de Laak gekroond werd tot het Groowt Ujes talent 2015 zal de opzet iets gewijzigd worden. We doen hierbij een oproep aan heel Uden om jongeren die iets unieks doen of aandacht trekken omdat zij zich onderscheiden en succes gehaald hebben in hun eerste stappen onderweg naar hun droomdoel, te nomineren. Dit kan via de facebook pagina van Carnavalsstichting de Knoerissen. Ook kun je een mail met naam en motivatie sturen aan talent@knoerissen.nl. De periode loopt vanaf heden tot 15 december 2015. Uit deze nominaties wordt het Groowt Ujes talent 2016 gekozen.

Uden kent veel talent
Kees van Middendorp, voorzitter van de Knoerissen, is er van overtuigd dat Uden veel talent kent. “Maar we hebben wel hulp nodig om dit ook te kunnen herkennen. Daarom doen we nu deze oproep om kandidaten te nomineren. Als je talent in iemand in je naaste omgeving herkent, geef hem of haar dan op als Groowt Ujes talent 2016. Een commissie van deskundigen gaat uit deze nominaties het Groowt Ujes talent 2016 kiezen. Naast de eer die iemand of een groep ontvangt, is aan de prijs ook een geldbedrag verbonden. Kees: ”Dit bedrag wordt ter beschikking gesteld om het talent verder te ontwikkelen”.

Aandacht belangrijk
De aandacht die het Talent krijgt is niet onbelangrijk. Kees van Middendorp: “Uiteraard wordt tijdens de pronkzitting flink aandacht besteed aan het Udense Talent. 550 aanwezigen zullen zien waarom juist die persoon of dat team onderscheiden wordt als Groowt Ujes Talent. Naast het eerbetoon ontvangt de winnaar een concreet begeleidingspakket waarbij op drie punten ondersteuning wordt geboden om versneld te kunnen ontwikkelen. Dit zijn een talenten & competentiescan inclusief een aantal coachingssessies, een financiële scan met ondersteuning en eindadvies en een vorm van een masterclass met iemand die op het terrein waar het Groowt Ujes talent actief is, al zijn sporen verdiend heeft. Het blijft dus niet alleen bij een huldiging”.

De bekendmaking van het Groowt Ujes Talent 2016 wordt begin januari verwacht. De huldiging is op zaterdag 16 januari tijdens de pronkzitting van die avond. De pronkzittingen zijn op 15, 16, 22 en 23 januari in Markant Uden