Maandag- en dinsdagavond ‘Groowt Ujes Carnavalscircus’

Maandag- en dinsdagavond ‘Groowt Ujes Carnavalscircus’

15-12-2014 Op maandag- en dinsdagavond 16 en 17 februari organiseren de Udense horecabedrijven samen met De Knoerissen in de circustent op de Markt een groots knalfeest. De horecabedrijven die meedoen zijn Ons Caffeej, De Preek, Verhoeven, Market Place, de Vrolijke Koster, Sergeant Peppers, Borrelcafé Wij, Café ’t Stulpke en Markant Uden.

Dat we dit jaar een echte circustent op de Udense Markt hebben, is al uniek, maar daar willen we alles uithalen. We zetten er graag samen de schouders onder, we komen er eenduidig mee naar buiten en we versterken elkaar. Als we op die manier samen carnaval naar een hogere dimensie kunnen brengen, is dat prachtig. Daar profiteren we allemaal van. En zeker carnavalvierend Uden.

We pakken we uit met topbands en DJ’s van de samenwerkende horecabedrijven, om iedereen los te laten gaan. Het is de bedoeling dat de bekendheid van de maandag- en dinsdagavond een ‘spin-off’ krijgt naar de hele regio, zo is de ambitie. Het wordt gevarieerd en voor iedereen. Met een wisselwerking naar de omliggende cafés. We vragen, zoals bij alle evenementen tijdens de carnaval, géén entree zodat mensen gezellig op en neer kunnen blijven ‘repen’.

Zo doede dè! Jij komt toch ook?!