Knoerissenkrant 2015 uitgereikt aan Porcellus en Porcus

Knoerissenkrant 2015 uitgereikt aan Porcellus en Porcus

17-12-2014 Inmiddels traditiegetrouw is ook dit jaar bij de ijsbaan van Uden on Ice de nieuwe Knoerissenkrant uitgereikt. Léon de Beer van De Winter mediagroep overhandigde het nieuwe exemplaar aan Prins Porcellus de 49e, Chris van der Voort en Jeugdprins Porcus de 49e, Collin Rijkers. 

De vrijwilligers van de communicatiecommissie hebben de krant weer gevuld met veel carnavalsinformatie, -nieuwtjes en -evenementen.

Paul van Krijl, bestuursverantwoordelijke communicatie voor de Knoerissen, vertelt met trots over de krant: ”Op het moment dat iedereen nog aan het genieten was van de zomerzon, gingen wij als communicatiecommissie alweer enthousiast aan de slag met het nieuwe carnavalsseizoen. Vanaf de zomer zijn we regelmatig bij elkaar gekomen om te brainstormen over de nieuwe huisstijl, de krant en de site. Middels diverse interviews, het schrijven van artikelen en het zoeken van foto’s en illustraties hebben we er weer iets moois van gemaakt.

Het resultaat mag er zijn. We hebben dit jaar een frisse nieuwe huisstijl. Zowel de huidige als ook de nieuwe carnavalsevenementen en de inhoud zijn hiermee nóg herkenbaarder. We verwijzen in de krant meerdere keren naar onze website knoerissen.nl. Deze site is net als de krant in een nieuw, overzichtelijk en modern jasje gestoken. Je vindt er alle relevante achtergrondinformatie over het aankomend carnaval.”

De krant telt dit jaar maar liefst zestig pagina’s vol achtergrondartikelen en nieuws. Tussen Kerst en oud op nieuw valt de krant bij zo’n 19.000 huishoudens op de deurmat. Samen met de reguliere editie van het Udens Weekblad.

Kortom; veel nieuws onder de zon. Niet alleen qua inhoud maar ook zeker qua verfrissende vormgeving. De moeite waar dus om een kijkje te nemen!!