Koop nu kaarten: Grand Gala Night of the Knoeris

Koop nu kaarten: Grand Gala Night of the Knoeris

15-01-2015 Na een fantastisch concert vorig jaar staat het orkest van de Koninklijke Luchtmacht in 2015 op zaterdag 7 februari opnieuw in de schijnwerpers in het theater van Markant Uden. Deze tweede editie staat in het teken van “Magic Movies”, waarin de  filmmuziek centraal staat.

Het orkest van de Koninklijke Luchtmacht vertolkt tijdens “Magic Movies” herkenbare toppers van muziek uit films. Hierbij worden ze vocaal ondersteund door twee echte sterren nl. Lodewijk van Gorp en Lesley van der Aa.

In Markant waan je jezelf deze avond in Hollywood. Iedere bezoeker krijgt een warm welkom via de rode loper waarbij fotografen en “de pers” niet ontbreken. Als klapper op de vuurpijl komt er een officiële uitreiking van de Oscar, de meest prestigieuze filmprijs van de wereld. Wie wil deze nou niet winnen? Speel daarom mee in deze film en dos je uit als een echte filmster, bijvoorbeeld Marilyn Monroe of de Dikke en de Dunne.

Na het concert is er in de Foyer van Markant een grootse after-party voor alle sterren van de avond met Nederlands meest veelzijdige coverband NOAH. Zorg dat je erbij bent op zaterdag 7 februari en koop kaarten via www.markantuden.nl.