Geslaagd Porcus Matinee

Geslaagd Porcus Matinee

16-04-2018 Op 15 april heeft de jeugdbegeleiding weer haar jaarlijkse Porcus Matinee georganiseerd. Op deze dag maken de nieuwe kinderen kennis met de begeleiding en de rest van de groep. Verschillende spellen waren opgezet om zoveel mogelijk hints te verzamelen. Deze hints vormden de verstop plek van het laatste varkentje welke na de Carnaval verdwaald was en de weg naar de stal kwijt moest vinden. 

Er werd gerend, met water gesjouwd en de kinderen konden op een knuus rijden. Alle spellen hadden betrekking op de plaatsen waar de jeugdgroep was geweest. Zo konden ze bijvorbeeld kunstgebit happen bij d’n eigen herd.

Deze middag wordt er kennisgemaakt en al beetje afscheid genomen van de vertrekkende kinderen. De groep begeleiding bestaat uit 10 personen.. Een enthousiaste groep die vele dagen met 45 kinderen onderweg zijn en veel plezier hebben samen. Veel vriendschappen worden hier gesloten. De dag werd afgesloten met een broodje hamburger en tevreden gezichten. Mede door het goede wordt er terug gekeken we op een gezellige middag. Op naar een nieuw seizoen!

Tweets van CV De Knoerissen