Creatieve Udenaren nodig voor carnavalsmotto

Creatieve Udenaren nodig voor carnavalsmotto

07-09-2015 UDEN – Carnaval vieren met vrienden, familie of met onbekenden aansluiten in de polonaise. Samen een carnavalswagen bouwen of iets verkopen op de Baggemert. En dat alles aan de hand van een rode draad: het carnavalsmotto. Daarvoor roepen de Knoerissen ook dit jaar weer de hulp in van alle creatieve Udenaren. Insturen van suggesties kan tot 13 september.

Wie heeft er een motto dat past in het rijtje van Zied't vur oew?, 't is mar vur Slès of Dè zie’k nou gêr? Zoals elk jaar valt naast vrijkaartjes voor de zittingen ook eeuwige roem te winnen. Heel Uden mag meedoen met het verzinnen van een motto. Het dient wel te voldoen aan een aantal regels. Het moet in het 'Újes' zijn, motiveerbaar, goed in het gehoor liggen, carnavalesk zijn, het mag niet kwetsend zijn en geen schutting- of scheldwoorden bevatten. En kort en krachtig.


De motto’s kunnen ingestuurd worden naar Postbus 111, 5400 AC in Uden o.v.v. ‘Motto 2015’ en contactgegevens. Mailen: motto@knoerissen.nl. Reacties op Twitter (@DeKnoerissen) en Facebook zijn welkom en worden meegenomen in de jurering. De bedenker van het winnende motto ontvangt twee gratis entree kaarten voor de pronkzittingen. De bekendmaking van het motto door Prins Porcellus L Walter van Uden is op 11 oktober.